top of page

WIE ZIJN WIJ

SITA VAN SANTE

TESSA SCHOLTEN

FRANK GUNNING

Artistiek leider & regisseur

Sita van Sante is artistiek leider en regisseur van TG Habitat X. Na zelf jaren op de planken te hebben gestaan, studeerde ze in 2013 af als regisseur en theaterdocent. Sindsdien regisseerde ze voorstellingen, o.a. bij TG Bam! STA! en Trillend Riet. Haar voorstellingen kenmerken zich door een scherpe blik op de wereld om ons heen, zwarte humor en een voorliefde voor de klungelende mens.

Esther_edited.jpg

Zakelijk leider

Tessa Scholten is sinds juli 2023 zakelijk leider van Habitat X. Ze heeft gewerkt als ondersteuning verkoop en tourneeplanning bij jeugdtheaterimpresariaat STIP en is momenteel werkzaam als productieleider bij Likeminds, Theaterzaken Via Rudolphi en Muziektheater De Tafel van Vijf. Ook volgt Tessa sinds januari 2023 het talentontwikkeling platform “Metselarij” voor jonge zakelijk leiders en creatief producenten. In 2021 is Tessa afgestudeerd aan Universiteit Utrecht met de Master Arts and Society. 

IMG_3087_edited.jpg

Schrijver

Frank Gunning is huisschrijver van TG Habitat X. Hij begon zijn theatercarrière als toneelschrijver, cabaretier en regisseur. Frank schreef stukken voor verschillende theatergroepen en bedrijven. In Atelier de Pijp begeleidt hij schrijvers en aspirant-schrijvers. Bij uitgeverij Em. Querido verschenen zijn romans Meisje van glas en Schuilplaatsen van Woody Gardiner. Momenteel werkt hij aan zijn derde roman.

Scherm­afbeelding 2024-04-03 om 10.18_edited.jpg

Bestuurslid
Voorzitter

Bestuurslid
Penningmeester

Bestuurslid

Secretaris

ESTHER BOLTE

TIJMEN KERKHOF

MARITZA RIETDIJK

FGunning_2274_zw_JochemJurgens.jpg
Tessa Scholten_edited.jpg
Sita_9791_zw_JochemJurgens.jpg
bottom of page